Hoe kan ik Hemelse Koeken bestellen?

 

De Hemelse Koeken webshop is elke dag geopend voor bestellingen. De voorraad is beperkt omdat er vanuit een kleine keuken wordt gewerkt, het kan dus voorkomen dat jouw lievelingskoeken korte tijd niet beschikbaar zijn. Geen zorgen, onze bakkers doen hun uiterste best om alle koeken zo snel mogelijk aan te vullen.

 

Op dit moment kun je jouw betaling alleen nog via bankoverschrijving voltooien. Natuurlijk kan er voor het gemak ook een betalingsverzoek worden verstuurd. Geef dit vooral aan in de opmerkingen of mail naar info@hemelsekoeken.nl.

Wanneer je jouw bestelling hebt afgerekend gaan onze bakkers voor je aan de slag. Wij laten zo snel mogelijk weten wanneer je de Hemelse Koeken bij jou thuis kunt verwachten!

 


Wanneer worden de koeken verzonden?

 

Alle koeken worden gebakken na bestelling. Er wordt niets op voorhand gemaakt, zodat wij geen ingrediënten verspillen en jij altijd verse koeken in huis krijgt. We proberen elke bestelling zo snel mogelijk te maken, echter uiterlijk binnen 4 werkdagen.

Bestellingen die zijn geplaatst van zondag t/m woensdag, worden meestal op vrijdag vers gebakken en verstuurd. Bestellingen die zijn geplaatst van donderdag t/m zaterdag, worden meestal op maandag vers gebakken en verstuurd.

Je hebt jouw Hemelse Koeken dus sowieso binnen een week in huis! Natuurlijk wordt je op de hoogte gebracht van de bezorgdatum.

 


Waarom zijn er verzendkosten?

 

De verzendkosten zijn €5,75 per bestelling. De verzendkosten gaan rechtstreeks naar de vervoerder, hier maken wij geen winst op. Bij bestellingen hoger dan € 40.- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 


Hoe lang kun je de Hemelse Koeken bewaren?

 

Hemelse Koeken zijn een versproduct en zijn 1 tot 2 weken houdbaar. Tip: ga de je koeken niet binnen een paar dagen opeten? Vries ze in na ontvangst, dan blijven ze het langst lekker. De koeken zijn 2 tot 3 maanden houdbaar in de vriezer.

 


Welke ingrediënten en allergenen bevatten de koeken?

 

Onze koeken bevatten de volgende ingrediënten en allergenen:

Boter | melk, lactose
Bloem | gluten, tarwe
Kippenei
Chocolade | melk
Maïszetmeel | bevat sulfieten

 

Elke koek kan sporen van noten en/of pinda’s bevatten, let ook op de koeken
die gevuld zijn met hazelnoten, walnoten, macadamia noten, pinda's of pecannoten.

 

Daarnaast bevatten onze vullingen en toppings de volgende allergenen:

 

Nutella | melk, hazelnoot, soja, noten
Pindakaas | pinda's en sporen van andere noten
Kinder bueno | hazelnoot, noten, melk, soja, tarwe
Bonbons | melk, hazelnoot, lactose, noten
Amandelspijs | amandel, noten
Caramel | soja, melk
Hazelnoot praline | melk, lactose, soja, hazelnoot, amandel, fructose
Schuddebuikjes | glutenbevattende granen, tarwe en sporen van melk en pinda's